Туреччинa

Унаслідок ДТП у Туреччині 35 українців дістали травм, водій-громадянин Туреччини загинув на місці – МЗС

У Туреччині в провінції Мугла внаслідок аварії постраждали 35 громадян України, повідомив у коментарі Радіо Свобода речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко.

У понеділок уранці поблизу турецького міста Ментеше (провінція Мугла) сталася дорожньо-транспортна пригода за участю туристичного автобуса, внаслідок якої 35 українських туристів дістали травм легкої та середньої тяжкості, повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко. Про це у коментарі Укрінформу заявив речник МЗС Олег Ніколенко.

“За попередньою інформацією, в автобусі перебував 41 громадянин України. 35 українських туристів дістали травм легкої та середньої тяжкості. Наразі їм надається необхідна медична допомога. Загроз життю немає”, – сказав Ніколенко агентству “Інтерфакс-Україна” у понеділок.

Речник зазначив, що, ймовірно, водій – громадянин Туреччини – не впорався з керуванням через серцевий напад. “Він загинув на місці аварії”, – додав він.

Ніколенко зазначив, що консульство України в Анталії взаємодіє з турецькими правоохоронцями для з’ясування всіх обставин ДТП, встановило зв’язок з туроператором та страховою компанією, яка має покрити витрати на лікування.

“Консул також планує відвідати у лікарні постраждалих українців, щоб надати їм консульську допомогу”, – додав він.

Раніше низка турецьких ЗМІ повідомили, що в районі провінції Мугла водій туристичного автобуса не впорався з керуванням через серцевий напад і зіткнувся зі шкільним автобусом.

За даними видання olumhaberi.com, водій туристичного автобуса загинув на місці, постраждали семеро школярів та 41 турист.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button