Туреччинa

Президентський палац має 13 літаків, а щоб гасити пожежі в Туреччині немає жодного підходящого

Критика на адресу уряду ПСР посилилася після початку лісової пожежі в районі Манавгат провінції Анталія. З'ясувалося, що у Туреччини немає придатних для гасіння пожеж літаків.

Критика на адресу уряду ПСР посилилася після початку лісової пожежі в районі Манавгат провінції Анталія. З’ясувалося, що у Туреччини немає придатних для гасіння пожеж літаків.

Міністр сільського та лісового господарства Туреччини Бекір Пакдемірлі заявив, що його відомство не володіє літаками для гасіння пожеж і що замість цього використовує літаки турецької авіаційної асоціації (THK).

«У нашому інвентарі немає жодного пожежного літака або вертольота. Так було завжди. За дорученням президента ми почали роботи із закупівлі літаків на наш склад. Постачальником нинішніх літаків є THK», – сказав Пакдемірлі.

Користувачі обурилися відсутністю пожежних літаків. При цьому наголошується, що в авіапарку президента Ердогана є 13 літаків і три вертольоти. Під критику потрапив і сам Бекір Пакдемірлі, оскільки прилетів в зону лиха на виділеному йому приватному літаку.

 

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button