СвітТуреччинa

Кім Кардашьян закликала США вимагати від Туреччини припинити відправку зброї і бойовиків в Азербайджан

Після початку зіткнень в регіоні Нагірного Карабаху, знаменитість Кім Кардашян Уест в понеділок закликала США переконати Туреччину припинити відправку зброї і бойовиків в Азербайджан.

«Баку повинен припинити будь-яке наступальне застосування сили, слід заморозити всяку військову допомогу з боку США, що направляється до Азербайджану проти вірмен, і попередити Туреччину, щоб вона припинила відправку зброї і бойовиків в Баку», — сказала вона.

Кардашьян, що має вірменське походження, засудила Азербайджан і розкритикувала, на її думку, втручання Туреччини, звинувативши Анкару у відправці зброї і бойовиків для допомоги азербайджанцям.

Треба сказати, що Кардашьян піддалася критиці з боку турецьких користувачів в Twitter. Тисячі турків розкритикували її висловлювання, в той час як багато з них розмістили в коментарях прапори Туреччини та Азербайджану.

«Ви побачите силу турків», – написав один з користувачів.

Тим часом відома Турецька телеведуча Едже Юнер також висловилася проти Кардашьян Вест.

«У Кардашьян є добре відоме джерело, яке вона звикла показувати перед фотоапаратами. Чи посилалася вона на те ж джерело, коли говорила ці слова і робила цю заяву?»- сказала Юнер, маючи на увазі, що Кардашьян «сказала це не подумавши».

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button