Туреччинa

Заарештований інженер-механік Алі Орхан в реанімації  

Алі Орхан, чий тест на коронавірус виявився позитивним 24 березня, але його лікування було відкладено, 30 березня був переведений у відділення інтенсивної терапії державної лікарні міста Афьона. Сім'ю повідомили занадто пізно.

Алі Орхан, чий тест на коронавірус виявився позитивним 24 березня, але його лікування було відкладено, 30 березня був переведений у відділення інтенсивної терапії державної лікарні міста Афьона. Сім’ю повідомили занадто пізно.

Згідно з Bold Media, у в’язниці Болвадін провінції Афьонкарахісар зростає кількість випадків зараження коронавірусом. Стало відомо, що троє ув’язнених були доставлені в реанімацію, а один арештант знаходиться у важкому стані.

Тест на коронавірус у 54-річного інженера-механіка Алі Орхана, який перебуває в ув’язненні 52 місяці у справі про рух Гюлена, виявився позитивним 24 березня. Три дні по тому Орхана доставили в пандемічну клініку державної лікарні Болвадіна, а потім, коли його стан погіршився, 30 березня перевели в державну лікарню Афьонкарахісар. В даний час чоловік отримує кисневу терапію під високим тиском у відділенні інтенсивної терапії. Згідно з інформацією, наданою лікарем, Орхан перебуває у важкому стані.

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button