Туреччинa

Жінці відмовили у дзвінку до 4-річної доньки 

Заарештованій домогосподарці не надали законний телефонний дзвінок. Раніше повідомлялося, що 22 квітня мати 13-місячних близнюків і 4-річної дівчинки, домогосподарка Мерве Хане Кайиш була поміщена під варту у в'язницю Гебзе у справі про рух Гюлена.

Заарештованій домогосподарці не надали законний телефонний дзвінок. Раніше повідомлялося, що 22 квітня мати 13-місячних близнюків і 4-річної дівчинки, домогосподарка Мерве Хане Кайиш була поміщена під варту у в’язницю Гебзе у справі про рух Гюлена.

Глава сімейства Емре Кайиш розповів, що 4-річна дочка Серра цілий день чекала дзвінка від матері з в’язниці, проте мама так і не подзвонила.

«Дитина чекала біля телефону три години. Дівчинка не чула голосу матері 20 днів. Я просив, просто дайте нашій доньці поговорити з мамою дві хвилини, але вони відмовили», – сказав Емре Кайиш.

Як з’ясувалося, тюремна адміністрація запросила офіційне підтвердження номера з телефонної компанії, в якому зазначено, що номер, за яким хочуть зателефонувати, належить родині арештантки. Оскільки філії стільникового оператора Vodafone були зачинені, Емре Кайиш зв’язався зі службою підтримки компанії, отримав документ і відправив його до в’язниці. Однак директор в’язниці не дозволив Мерві Ханді Кайиш поговорити з сім’єю, тому що на документі не було підпису.

 

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button