Туреччинa

Іфтар-шоу або як Ердоган у своїх постановках використовує громадян в якості декорацій

Турецькі політики використовують релігію в своїх інтересах. Іфтари, в яких вони беруть участь, перетворилися на справжні шоу.

Турецькі політики використовують релігію в своїх інтересах. Іфтари, в яких вони беруть участь, перетворилися на справжні шоу.

Політтехнологи Ердогана намагаються представити його «людиною з народу». Однак поки це виходить з великими труднощами. Іфтари з простими громадянами не викликають довіри і більше нагадують рекламну компанію.

Прорежимні медіа невпинно тиражують як «скромний лідер» Ердоган відвідує будинки і квартири простих громадян і сидить з ними за одним столом. Тим часом недавні фото, що з’явилися в мережі, надали зворотний ефект, показавши наскільки Ердоган і його оточення далекі від простого народу.

Журналіст Гюнель Джантак зазначає, що Ердоган відвідує будинки, але приносить з собою їжу, посуд, столи і стільці і тим самим використовує громадян як декорацію. У свої перші візити Ердоган сидів на підлозі. Критики відразу заявили, що це очевидна постановка. В останній візит в одне з сіл президент Туреччини вирішив за краще, щоб організатори вибрали будинок, де є обідній стіл. Однак і тут упустили один момент – стільці в будинку місцевого жителя виявилися вже дуже схожі на стільці в президентському палаці Ердогана.

 

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button