Туреччинa

Залишити дітей без батьків – мета режиму ПСР

Троє дітей залишилися без матері. Вчителька математики Сафіє Оздемір була затримана і поміщена під варту у в'язницю Болу в рамках кримінальної справи проти руху Гюлена. Чоловік жінки вже як п'ять років відбуває тюремне покарання за аналогічним звинуваченням.

Троє дітей залишилися без матері. Вчителька математики Сафіє Оздемір була затримана і поміщена під варту у в’язницю Болу в рамках кримінальної справи проти руху Гюлена. Чоловік жінки вже як п’ять років відбуває тюремне покарання за аналогічним звинуваченням.

Як повідомляє сайт Bold Medya, вчителька Сафіє Оздемір була заарештована сьогодні вранці в місті Чорлу провінції Текірдаг. Підстави для арешту 43-річної жінки, яка раніше працювала в приватних освітніх центрах, не називаються.

Оздемір залишила роботу в 2014 року, коли народила третю дитину. Її чоловік Аббас Оздемір утримується у в’язниці типу «Т» В Болу за звинуваченням у зв’язках з рухом Гюлена. Чоловіка, який був директором приватного коледжу, засудили на 8 років і 9 місяців за використання програми ByLock.

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button