Туреччинa

При роздачі картоплі та цибулі на 30 (103,45грн) лір чиновники влаштували пишну урочисту церемонію

Нужденним сім'ям Стамбула безкоштовно роздадуть по 10 кг цибулі та 20 кг картоплі. Проект реалізує Турецька зернова рада (TMO). Дешеву цибулю і картоплю закупили у місцевих фермерів.

Нужденним сім’ям Стамбула безкоштовно роздадуть по 10 кг цибулі та 20 кг картоплі. Проект реалізує Турецька зернова рада (TMO). Дешеву цибулю і картоплю закупили у місцевих фермерів.

Вантажівки з цибулею і картоплею при в’їзді в Стамбул зустріла делегація на чолі із заступником губернатора Озлем Бозкурт Геврек. Для цього була організована спеціальна урочиста церемонія.

«За указом президента Реджепа Таійпа Ердогана з метою підтримки вітчизняних виробників Турецька зернова рада міністерства сільського та лісового господарства закупила цибулю і картоплю, які будуть безкоштовно доставлені нужденних сімей. Очікується, що допомога буде надана 164 тисячам сімей Стамбула за списками, сформованими міністерством у справах сім’ї, праці та соціального забезпечення», – сказала заступник губернатора.

Примітно, що загальна вартість овочів, які роздадуть нужденним, становить 30 (103,45грн) лір. Користувачі обурилися тим, що при роздачі картоплі та цибулі на 30 (103,45грн) лір чиновники влаштували показушну урочисту церемонію.

 

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button