Туреччинa

Опозиційний депутат звернувся до депутатів парламенту: Хлопчик Хакан бореться зі смертю, а ви втратили совість  

Депутат від ДПН Муса Піроглу розповів з трибуни парламенту про те, що сталося зі хворим на лейкоз 12-річним Хаканом Дагдевіреном і його сім'єю.

Депутат від ДПН Муса Піроглу розповів з трибуни парламенту про те, що сталося зі хворим на лейкоз 12-річним Хаканом Дагдевіреном і його сім’єю.

Хакан бореться зі смертельною хворобою, але не дивлячись на це його мати не звільняють з в’язниці. Піроглу нагадав, що правозахисник Омер Фарук Гергерліоглу також був заарештований за розголошення цих злодіянь.

«11-річний Хакан Дагдевірен хворий на лейкоз. Його мати і батько у в’язниці. Він лежить один в лікарняній палаті. Він бореться зі смертю. Але його мати і батька не відпускають. Я не можу присоромити вас тому що у вас просто немає сорому. На жаль, у вас не залишилося ні краплі совісті. Ви заарештували Омера Фарука Гергерліоглу і хотіли заглушити голос цієї дитини і сотень таких полонених дітей і немовлят. Ви хотіли заглушити голос Гергерліоглу і таких як він, заковуючи їх в наручники», – заявив Піроглу, звертаючись до депутатів ПСР.

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button