Туреччинa

10 тисяч людей помре за місяць у Туреччині  

Згідно зі статистикою в Туреччині тільки за місяць може загинути до 10 тисяч осіб від Covid-19. Про це заявив викладач Департаменту громадської охорони здоров'я медичного факультету Університету Анкари професор Ахмет Салтик.

Згідно зі статистикою в Туреччині тільки за місяць може загинути до 10 тисяч осіб від Covid-19. Про це заявив викладач Департаменту громадської охорони здоров’я медичного факультету Університету Анкари професор Ахмет Салтик.

Професор звинуватив уряд ПСР у приховуванні фактичного числа загиблих.

«Уряд ПСР вдаючись до різних методів продовжує обманювати людей, оголошуючи тільки про третину загиблих. Але люди повинні прагнути захистити своє право на життя», – сказав Салтик, зазначивши необхідність повного локдауну на чотири тижні.

Він підкреслив, що кількість виявлених активних випадків заражень, яка становила 98 тисяч 938 на 28 лютого, збільшилася до 330 тисяч 298 станом на 3 квітня.

«На жаль, 3% з 330 тисяч 298 пацієнтів, тобто 9 тисяч 909 осіб, загине до кінця квітня. До цього числа додадуться ті, хто захворів і помре протягом чотирьох тижнів з 3 по 30 квітня», – заявив професор.

 

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button