Туреччинa

Чекали смерті щоб звільнити?

Засуджений колишній вчитель Ондер Атеш помер від коронавірусу у в'язниці Самсуна. Примітно, що чоловік, якому тюремна адміністрація відмовила в останньому побаченні з близькими, був офіційно звільнений за годину до смерті.

Засуджений колишній вчитель Ондер Атеш помер від коронавірусу у в’язниці Самсуна. Примітно, що чоловік, якому тюремна адміністрація відмовила в останньому побаченні з близькими, був офіційно звільнений за годину до смерті.

Повідомляється, що протягом хвороби Атеш не отримував повноцінного лікування. Госпіталізували його лише тоді, коли стан здоров’я виявився критичним. Про смерть засудженого вчителя англійської мови Ондера Атеша повідомив відомий правозахисник, депутат парламенту від ДПН з Коджаелі Омер Фарук Гергерліоглу.

«Засуджений в’язниці Самсуна вчитель-жертва надзвичайних указів Ондер Атеш помер від ковіда. Його поспішили звільнити за годину до смерті. У лікарні, коли він ще був у свідомості, йому відмовили в побаченні з близькими, а також не дозволили поговорити з ними по телефону», – написав у Твіттер правозахисник.

Гергерліоглу зазначив у пості міністерство юстиції Туреччини, для пояснень з приводу відмови в останньому побаченні вмираючому засудженому.

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button