Туреччинa

Домогосподарку, яка перенесла у в’язниці дві діабетичні коми, утримують в одиночній камері

Домогосподарка на ім'я Зюлейха Догру, яку заарештували і ув'язнили, коли її синові був 1 рік, і яка двічі впадала в діабетичну кому у в'язниці, близько двох місяців тому знову заарештували.

Домогосподарка на ім’я Зюлейха Догру, яку заарештували і ув’язнили, коли її синові був 1 рік, і яка двічі впадала в діабетичну кому у в’язниці, близько двох місяців тому знову заарештували.

Звістки про смерті, що надходять з в’язниць, все більше турбують родичів ув’язнених. Домогосподарка Зюлейха Догру, яка була заарештована 2,5 місяці тому і поміщена у в’язницю Ігдир, двічі перенесла діабетичну кому у в’язниці. Жінка, яка страждає на діабет, утримується одна в камері, рідні побоюються за її здоров’я і життя.

Як повідомляє сайт Bold Medya, 31-річна Зюлейха Догру, яка переїхала до своєї свекрухи в Ігдир через хворобу, була знову заарештована 10 листопада 2020 року у справі про рух Гюлена і відправлена до в’язниці, оскільки її вирок був схвалений Верховним апеляційним судом. Чоловік Орхан Догру вже як 32 місяці перебуває під вартою. Без батьків залишилася маленька дитина.

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button