Туреччинa

Заарештували батьків 9-місячної Саіме  

Молоду сімейну пару затримали, а потім заарештували за підозрою у зв'язках з рухом Гюлена. Медсестра Ясемін Мелізджі доправлять під варту в тюремну камеру на карантин до 15 днів з її 9-місячною дитиною.

Молоду сімейну пару затримали, а потім заарештували за підозрою у зв’язках з рухом Гюлена. Медсестра Ясемін Мелізджі доправлять під варту в тюремну камеру на карантин до 15 днів з її 9-місячною дитиною.

Повідомляється, що 29-річна затримана провела ніч з донькою в ізоляторі поліцейського управління. При цьому їй не дозволили зустрітися з адвокатом.

«Невже ще одну дитину кинуть до в’язниці? Ясемін Мелізджі і Касим Мелізджі з 9-місячною донькою були затримані вчора близько 20.00 в Анкарі. Дитина провела ніч з мамою в ізоляторі тимчасового утримання в Етімесгут. Тепер їх відправлять в Чорум», – прокоментував повідомлення правозахисник, депутат парламенту від ДПН Омер Фарук Гергерліоглу.

Медсестар Ясемін Мелізджі (29) і Касим Мелізджі (32) були заарештовані на підставі свідчень у справі про рух Гюлена. Пару підозрюють у використанні мобільного месенджера Bylock.

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button