ПолітикаТуреччинa

Карамоллаоглу: З Ердоганом вже немає тих, хто був з ним на початку шляху

Темель Карамоллаоглу прокоментував відвідування Ердоганом члена Вищої консультативної ради «партії щастя» Огузхана Асілтюрка.

Темель Карамоллаоглу прокоментував відвідування Ердоганом члена Вищої консультативної ради «партії щастя» Огузхана Асілтюрка.

«Згідно з нашим принципом, перше, що необхідно зробити для того, щоб Турецька політика встала на правильний шлях, – це щоб політики розмовляли один з одним. З цієї точки зору, мені небайдужий візит президента до нашого голови Вищої консультативної ради. Зроблено крок, і в нашій країні почався діалог», – сказав Карамоллаоглу в інтерв’ю на телеканалі TV5.

При цьому політик зазначив, що одна з головних причин, чому президент Ердоган відчуває себе самотнім, є те, що зараз поруч немає осіб, які були з ним на початку політичного шляху.

«При сьогоднішній системі неможливо уникнути поляризації. Всі повноваження щодо прийняття рішень належать одній людині. У світі немає такої системи. Ні Туреччина, ні політичні партії не зможуть її потягнути. Зараз практично немає різниці, чи є парламент чи ні. В даний час є необхідність у змінах», – додав Карамоллаоглу.

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button