Туреччинa

ЗМІ: Нові обмеження по COVID – 19 в Туреччині можуть включати заборону на вихід з дому

Очікується, що Туреччина введе додаткові обмеження по COVID - 19 після засідання Ради міністрів, яке відбудеться у вівторок в президентському комплексі в Анкарі на тлі посилення спалаху коронавірусу по всій країні, повідомляє Hürriyet.

Турецький уряд може продовжити обмеження по вихідних, які були введені з 20: 00 до 10 години ранку і протягом дня, щоб зупинити поширення вірусу, вказується в статті.

Комендантська година в деяких містах, де пандемія вийшла з-під контролю, може також поширитися і на будні дні. Також розглядаються обмеження на поїздки у великі міста і з них, зазначає Hürriyet.

Додамо також, що Туреччина частково повернула деякі заходи по COVID-19, що застосовувалися в березні, коли спалах тільки почався. Ці кроки також включають обмеження на пересування громадян у віці 65 років і старше і осіб молодше 20 років.

Рада міністрів може скоротити тригодинний період, протягом якого громадяни старше 65 і молодше 20 можуть виходити на вулицю кожен день, пише видання.

Міністерство охорони здоров’я Республіки в неділю зареєструвало 29 тис.281 випадків covid-19 більше ніж за попередні 24 години, що не набагато менше рекордних 30 тис. 103 хворих, виявлених днем раніше. Число смертей досягло 185 осіб, що є рекордом сьомий день поспіль.

Незважаючи на включення осіб, хворих на COVID-19, які не потребують стаціонарного лікування, в офіційні дані раніше цього місяця, незалежні медичні органи, такі як турецька Медична асоціація (TTB), ставлять під сумнів їх точність, кажучи, що вони занадто занижені.

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button