ПолітикаСвітТуреччинa

Делегація на чолі з Ердоганом полетіла на Північний Кіпр на шести особистих літаках

Опозиція обурена колосальними розтратами правлячої влади. В ході засідання парламентської фракції НРП лідер партії Кемаль Киличдароглу звернув увагу на важливу деталь навколо поїздки делегації на чолі з Ердоганом до Турецької Республіки Північного Кіпру.

За словами Киличдароглу, президентський палац просить громадян затягнути пояси, а сам продовжує займатися марнотратством. Він навів приклад поїздки турецької делегації в ТРПК на шести особистих літаках.

«Літак для Ердогана, літак для Бахчелі, літак з міністрами, літак з Чавушоглу. Два літаки, наповнені охороною», – сказав політик.

Киличдароглу нагадав, що перед вильотом верхівка заявляла, що відправляється в ТРПК не на святкування Дня Незалежності, а на пікнік.

«Ви ніколи не замислювалися про мільйони, які годуються з сміттєвих контейнерів? Ви не розумієте значення понять совість, мораль, почуття справедливості, економії? Що за тринькання! Здійснили візит, але не відвідали могилу Рауфа Денкташа. Раз вже ви туди поїхали, то не забувайте Бюлента Еджевіта, завдяки якому ви можете влаштовувати там пікнік», – уклав Киличдароглу.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button