Туреччинa

Хворого літнього ув’язненого утримують у неопалюваній камері  

Нусрет Мугла, 84-річний ув'язнений, 25 днів утримується в карантинній камері в'язниці в Манісі. Літній чоловік скаржиться на відсутність опалення та погані умови.

Нусрет Мугла, 84-річний ув’язнений, 25 днів утримується в карантинній камері в’язниці в Манісі. Літній чоловік скаржиться на відсутність опалення та погані умови.

«Камера не опалюється. Доводиться закутуватися в ковдру. На сніданок навіть гарячий чай не дали щоб зігрітися», – розповів родичам в телефонній розмові Мугла.

Повідомляється, що 84-річний Нусрет Мугла, засуджений до 6 років і 3 місяців тюремного ув’язнення в рамках розслідування у справі про рух Гюлена, страждає хворобою серця, високим артеріальним тиском, ревматизмом, має проблеми з простатою і нирками. Приймає до 14 видів ліків в день. Був доставлений до в’язниці 11 місяців тому.

Тюремний лікар, який обстежив літнього чоловіка, що містився в карантинній камері 25 днів, сказав, що причиною опухлих ніг і шлунка може бути низька робота нирок (всього 40%) і серцева недостатність.

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button