Туреччинa

У Туреччині ввели часткову комендантську годину у вихідні дні

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган оголосив у вівторок про введення часткової комендантської години у вихідні дні в рамках боротьби з пандемією коронавірусу нового типу.

«Ми вирішили вжити нових заходів, у вихідні дні буде введено комендантську годину, за винятком проміжку часу з 10:00 до 20: 00», — цитує його ТАСС.

Крім того, влада республіки прийняла рішення закрити до кінця цього року всі кінотеатри, а також дозволити ресторанам і кафе працювати тільки на доставку. При цьому навчання в школах переводиться в онлайн-формат до кінця року. Робота торгових центрів, магазинів і перукарень також буде обмежена з 10:00 до 20:00.

Раніше Туреччина вже вдавалася до практики введення комендантських годин у вихідні дні. В Анкарі стверджують, що дані заходи дозволили взяти під контроль ситуацію з поширенням коронавірусу в країні.

Агентство нагадує, що CVOID-19 був вперше виявлений в Туреччині 10 березня у місцевого жителя, який повернувся з Європи. Загальна кількість інфікованих в країні до теперішнього моменту перевищила 418 тис., померли понад 11 тис. осіб, одужали понад 356 тис. пацієнтів.

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button