Туреччинa

Після смерті 32 лікарів від COVID-19 Медассоціація Туреччини закликає до зустрічі з МОЗ

У листі, адресованому міністру охорони здоров'я Фахреттіну Кодже, голова турецької медичної асоціації (TTB) Сінан Адияман сказав, що число лікарів, загиблих через COVID-19, досягло 32, і разом з тим зажадав особистої зустрічі.

«В якості членів Центральної Ради турецької медичної асоціації, ми хотіли б провести з вами особисту зустріч, щоб обговорити реалізацію заходів, які дозволили б запобігти і стримати смерті і поширення інфекції. Ми вважаємо, що цей обмін інформацією є відповідальністю обох сторін», – цитує Duvar лист Адиямана від 27 серпня.

За словами голови медичної асоціації, з 32 померлих лікарів п’ятеро загинули в серпні.

«Оскільки наші пропозиції та попередження не були прийняті до уваги, не були введені необхідні правила, відсоток інфікованого і померлого медичного персоналу в нашій країні, на жаль, знаходиться на першому місці серед інших країн», — зазначив він.

Адияман стверджує, що присутність на засіданні членів Центральної Ради TTB, а також представників спеціалізованих асоціацій TTB сприятиме вирішенню проблем і забезпечить протікання процесу «прозорим і науковим способом».

«Ми очікуємо, що ви докладете необхідних зусиль, щоб ця зустріч була проведена якомога раніше, щоб наші втрати більше не збільшувалися», — уклав він.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button