ЕкономікиСвітТуреччинaТуризм

Німеччина знову закликала туристів утриматися від поїздок до Туреччини

Уряд Німеччини знову опублікував загальне попередження, рекомендуючи утриматися від поїздок до Туреччини

Однак в документі робиться виняток для декількох курортів на південному узбережжі Туреччини. Дана постанова набуде чинності з 9 листопада, повідомили в уряді, пише Reuters.

Відзначається, що Туреччина прагне залучити в країну іноземних гостей, щоб зменшити збиток, нанесений туристичному сектору, сильно постраждалому від пандемії COVID-19. Турецькому уряду потрібні надходження від туризму, щоб допомогти фінансувати дефіцит поточного рахунку і послабити тиск на ліру, що подешевшала. Минулого року країна заробила від туризму рекордні 35 млрд доларів.

У відповідь на дипломатичний тиск Туреччини, Німеччина на початку серпня зняла попередження про поїздки в основні туристичні напрямки країни. Попередження були зняті щодо регіонів, де знаходяться такі туристичні курорти, як Бодрум, Фетхіє, Кушадаси, Кемер, Сіде, Аланья і Белек.

Німеччина закликала своїх громадян утриматися від візитів до Туреччини після того, як на цьому тижні оголосила про часткову ізоляцію всього населення через сплеск хворих COVID-19.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button