ПолітикаТуреччинa

Давутоглу: Найбільше нещастя турків-клан Ердогана

Щоб утриматися у владі лідер ПСР, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган змушений тісно співпрацювати з главою ПНД Девлетом Бахчелі і лідером партії «Батьківщина» Догу Перінчеком. Таку думку висловив голова «партії майбутнього», колишній прем'єр-міністр Ахмет Давутоглу на першому регіональному з'їзді очолюваної ним партії в Мерсіні.

«Ердоган намагається перешкоджати нам, відвернувшись від друзів, з якими бився пліч-о-пліч проти акторів у старій Туреччині. Він розташував праворуч від себе Бахчелі, який був у коаліції в період 28 лютого, а ліворуч Перінчека, на той момент ворога мусульманських хусток і азана, який стверджує, що «28 лютого не закінчено». Саме вони нападають на нас зараз», – заявив Давутоглу.

На його думку, лідер ПНД Девлет Бахчелі веде лицемірну політику.

«Нехай вони мають справу з тим, хто передав лист Апо (Абдулли Оджалана) і випустив в ефір державного телебачення інтерв’ю з його братом Османом Оджаланом, розшукуваним по червоному бюлетеню», – сказав політик.

Коментуючи слова Ердогана про те, що народ повинен проявляти терпіння щодо нещасть, Давутоглу заявив, що найбільша біда народу – це чинна влада, яка перетворилася на сімейний бізнес.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button