Туреччинa

5-річний Самі-заручник у в’язниці з високим ризиком зараження коронавірусом

Сім місяців 5-річний Самі Каракоч знаходиться у в'язниці міста Елязиг з матір'ю. Бабуся хлопчика не може його забрати через карантинні обмеження, введені у виправній установі, де число заражених коронавірусною інфекцією зростає з кожним днем.

Батько дитини, який хворіє на астму 42-річний Мустафа Каракоч утримується у в’язниці Елязиг вже як три роки. Чоловік відбуває покарання в камерному блоці B4, де у 23 ув’язнених виявили інфекцію. Трьох засуджених з позитивним тестом на коронавірус перевели в камерний блок B5.

У в’язниці Елязаг міститься і маленький Самі з матір’ю Нермін Каракоч. Жінку заарештували 1 лютого 2018 року. На початку дитина, якій на момент взяття матері під варту було 3 роки, міг бувати у мами до 15 днів, а в інші дні про нього дбала бабуся, у якої на руках ще двоє неповнолітніх дітей подружжя Каракоч. У березні 2020 року у в’язниці ввели карантин в результаті якого малюк залишився разом з матір’ю. Бабуся Сафіє Онер турбується про здоров’я сина, невістки і онука, і просить владу про допомогу.

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button