СвітТуреччинa

Ердоган провів телефонну розмову з Алієвим

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган у неділю провів телефонну розмову з азербайджанським лідером Ільхамом Алієвим.

Президент Туреччини дав високу оцінку стійкій і рішучій позиції президента Азербайджану, підкресливши, що Анкара продовжить виступати з позиції солідарності з братнім Баку.

Ердоган підкреслив, що Туреччина і її народ, як і раніше готові задіяти всі можливості для підтримки братнього Азербайджану.

Останні провокації вірменської сторони щодо Азербайджану продемонстрували, що саме Вірменія залишається головною загрозою для миру і стабільності в регіоні, написав за підсумками переговорів Ердоган в Twitter.

За словами турецького лідера, світова спільнота не виявляє належної реакції у зв’язку з агресивними діями Вірменії, що є черговим проявом політики подвійних стандартів.

«Жителі Вірменії повинні підняти голос перед діючою владою, що наближають країну до катастрофи. Керівництво Вірменії намагається використовувати пересічних громадян в якості маріонеток. Закликаю світову спільноту підтримати справедливу позицію Азербайджану, що протистоїть політиці окупації і насильства», – написав турецький лідер в Твіттер.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button