Туреччинa

Зростання кількості серйозних випадків зараження COVID – 19 в Туреччині сповільнюється, але недостатньо

За словами міністра охорони Здоров'я Туреччини Фахреттіна Коджі, зростання числа пацієнтів з covid-19 в критичному стані в Туреччині сповільнилося, але цього недостатньо.

Згідно з даними Міністерства охорони здоров’я, збільшення кількості пацієнтів в критичному стані знизилося до 1,7% в день 20 вересня з 2,1% на 19 вересня.

«Незважаючи на те, що зростання числа пацієнтів в критичному стані сповільнилося, не можна розслаблятися, поки ця цифра не впаде», — цитує його Hürriyet.

Як показало опитування Ipsos, близько 63% населення вважають, що Туреччина переживає другий пік першої хвилі спалаху коронавірусу, в той час як 23% дотримуються протилежної точки зору.

Разом з тим близько 86% опитаних заявили, що вони підтримують рішення уряду ввести обмеження на громадські заходи, такі як весілля і церемонії заручин, а також вечори хни. Тільки 8% переконані, що введення таких заходів було неправильним.

За підсумками опитування було встановлено, що переважна більшість населення (87%) підтримує обмежувальні заходи в громадському транспорті, в тому числі заборона на проїзд пасажирів стоячи.

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button