Туреччинa

Шокуюча заява про голову Центрального банку Туреччини  

Скандал розгорівся навколо нового глави Центрального банку. З'ясувалося, що Шахапа Кавджіоглу звинувачували у відмиванні грошей лідерів злочинної групи в Байбурті, коли він обіймав посаду заступника генерального директора Halkbank.

Скандал розгорівся навколо нового глави Центрального банку. З’ясувалося, що Шахапа Кавджіоглу звинувачували у відмиванні грошей лідерів злочинної групи в Байбурті, коли він обіймав посаду заступника генерального директора Halkbank.

У свідченнях, даних в 2010 році власником нічних клубів Queen і Gabile, відомого в злочинному світі як «дядько Офлу» Озканом Куртом, говориться, що Кавджіоглу керував фінансами злочинної групи, що займалася організацією проституції.

Згідно сайту Nordic Monitor, Озкан Курт у своїх свідченнях навів цікаві подробиці про те, як його познайомили з обвинуваченими у справі «Ергенекон» на церемонії відкриття веб-сайту, організованому мафіозі Седатом Пекером, і про те, що зв’язок з ним був встановлений за посередництва якогось відставного унтер-офіцера на ім’я Бахадир.

«Я припускаю, що вони знаходяться у формуванні, в яке входять бюрократи, вчені, бізнесмени, солдати і люди з мафії. Формування фінансується підприємцями, такими як Бедреттін Далан, Мехмет Курт і грошима, одержуваними шляхом шантажу підприємців, чиї порнографічні зображення таємно знімалися в готелі в Кемербургазі, що належить Мустафі Калемдеру на прізвисько Мейдан Мустафа, і в притоні Кучук ЕВ в Аксараї, а також у спеціально підготовлених віллах», – йдеться у свідченнях Курта.

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button