ТуреччинaТуризм

У ресторанах турецького курорту Мармаріс знайшли тонни підробленого алкоголю

Поліція Туреччини вилучила тонни контрафактного алкоголю, яким торгували ресторани на курорті Мармаріс. Також у багатьох розважальних закладах не дотримувалися заходів з профілактики коронавірусу.

Правоохоронні органи провінції Мугла провели черговий рейд по боротьбі з контрабандою і торгівлею забороненими речовинами. Головною метою перевірки, в якій брали участь 105 поліцейських, стали ресторани курорту Мармаріс.

Оперативники виявили велику кількість підробленого алкоголю та спиртних напоїв, доставлених на територію Туреччини контрабандою. У звіті вказується, що було вилучено 66 літрів етилового спирту, 25 літрів підробленого алкоголю, а також 55 пляшок міцних напоїв популярних брендів.

П’ять ресторанів оштрафували за відсутність документів, ще у чотирьох закладів незабаром буде анульована ліцензія. Майже 20 співробітників ресторанів були оштрафовані за відсутність масок і недотримання соціальної дистанції.

Крім цього, одним з працівників виявився чоловік, який знаходиться в розшуку — його звинувачують у крадіжці. Підозрюваного доставили до відділку.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button