Наука та IT

Дитсадку «Чорноморський 1» виповнилося 4 роки

«Чорноморський 1» - це потужна освітня система. Базується на основі наукових досягнень у галузі педагогіки та психології, враховуючи вимоги сучасності.

Закладу дошкільної освіти «Чорноморський 1» виповнилося 4 роки.

«Чорноморський 1» – це потужна освітня система. Базується на основі наукових досягнень у галузі педагогіки та психології, враховуючи вимоги сучасності.

У садочку працюють 23 дипломовані, кваліфіковані педагоги, які постійно прагнуть вдосконалюватись та давати дітям найкраще. Після відвідин закладів освіти Фінляндії, Польщі, Естонії та Німеччини, працівники втілюють передовий досвід та створюють в «Чорноморський 1» сприятливу атмосферу для розвитку, навчання та виховання гармонійної особистості.

У«Чорноморський 1» є 9 груп для дітей віком від 2 до 7 років. Кімнати для ігор, відпочинку та санвузли сучасно оснащені. Для дітей проводять кулінарні, творчі, пізнавальні майстер-класи, тематичні квести, вікторини, виставки, конкурси. Дитячий садок «Чорноморський 1» пропонує великий вибір гуртків. Буде цікаво любителям боксу, ушу, вокалу, хореографії чи шахів.

Випускники садка добре підготовлені до вступу в ліцей  «Чорноморський» або будь-який  інший навчальний заклад.

Територія закладу займає гектар. Знаходиться під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. У «Чорноморський 1»є фруктовий сад і город. Для кожної групи  встановлені альтанки з екологічно чистої деревини, сучасні високоякісні дитячі майданчики з гойдалками, пісочницями та гірками, облаштованими відповідно до віку малечі.

У дитячому садку «Чорноморський 1»5-ти разове збалансоване харчування, тому малюки отримують всі необхідні поживні речовини і вітаміни.

У період адаптивного карантину дітей приймають на вулиці та кожні 4 години перевіряють температуру.

Для батьків, які мають невідкладні справи, в суботу є група “Вихідного дня”, де діти весело та з користю проведуть час.

Випускник ліцею «Чорноморський» отримав перший Британський атестат

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button