Туреччинa

Ведучий проурядового телеканалу запропонував відмовитися від м’яса і молока в ім’я порятунку спільного майбутнього  

Ведучий TGRT Haber Екрем Ачікель, відомий своєю близькістю до уряду Ердогана, відмова від споживання м'яса і молока «в ім'я порятунку світу». Висловлювання журналіста прозвучало після новин про різке зростання цін на молочну та м'ясну продукцію.

Ведучий TGRT Haber Екрем Ачікель, відомий своєю близькістю до уряду Ердогана, відмова від споживання м’яса і молока «в ім’я порятунку світу». Висловлювання журналіста прозвучало після новин про різке зростання цін на молочну та м’ясну продукцію.

За його словами, велика рогата худоба виробляє метан, і тому світ стикається з великою небезпекою. Прозвучала думка і про те, що споживання м’яса, молока і молочних продуктів взагалі шкідливо для спільного майбутнього.

«Чи може Велика рогата худоба бути небезпечною для світу? Відповідь ствердна, дозвольте пояснити. Чим менше м’яса, молока і молочних продуктів ми споживаємо, тим більше корисного ми робимо для світу. Протеїни не аргумент. Повірте, метану від сільськогосподарських тварин набагато більше ніж від автомобілів», – сказав Ачікель.

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button