СвітТуреччинa

Брат вбитої дівчинки з Узбекистану про депутата ПСР: хіба на тому світі тебе врятує твій вождь?

Брат Надіри Кадірової висловився про депутата ПСР Ширіне Унале, в будинку якого дівчину знайшли вбитою.

«Не знаю, що й думати. Мені стало так боляче, коли побачив цю людину. Побити молоду дівчину, згвалтувати, вбити, а потім йти на п’ятничну молитву? Як таке можливо? Він безбожник»,-заявив Мухаммед Алі Кадіров, коментуючи твіт Унала з п’ятничного намазу в Айя-Софії.

Нагадаємо, Надіра Кадірова була знайдена застреленою в будинку депутата ПСР, де працювала доглядальницею. Слідство кваліфікувало смерть дівчини як самогубство і закрило справу. Сім’я вбитої вимагала продовження розслідування, але суди відмовляли. Тоді родичі звернулися до Верховного Суду, але і там не чекають справедливості.

«Досить! Будь ти проклятий! Ти вбив чиюсь доньку і сестру. Не можу заспокоїтися з учорашнього дня. Обіймаю матір. Вона каже, Аллах розсудить. У тебе немає ніякого права вбивати, гвалтувати, а потім ходити в мечеть. Ми вже не сподіваємося на справедливість Верховного Суду, а шукаємо справедливість в соціальних мережах, як тисячі вбитих, згвалтованих жінок Туреччини. Зараз він спокійно ходить на волі, відвідує п’ятничні молитви і висловлює подяку вождю Ердогану. Він думає, що в цьому тлінному світі може легко відкупитися грошима. Але нехай знає, що є смерть.  Він думає, що завжди залишатиметься депутатом і таким сильним? Думає, що не помре? Хіба на тому світі тебе врятує твій вождь?» – сказав брат Надіри.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button