ПолітикаСвітТуреччинa

Мансімова заарештували через страх Ердогана і вигоди союзників

Розкрилися нові подробиці у справі Мубаріза Мансімова, азербайджанського підприємця, бізнес-партнера сина президента Туреччини Біляла Ердогана і брата Мустафи Ердогана.

Нагадаємо, Мубаріз Мансімов заарештований турецьким судом за звинуваченням у зв’язках з рухом Гюлена.

Як повідомляє сайт Nordic Monitor « ім’я Мансімова з’явилося в США під час суду над Левоном Терменджяном (Лев Аслан Дермен), вірменським лідером організованої злочинності, який був засуджений федеральним судом штату Юта в лютому 2020 року за шахрайство за участю братів Кінгстон – глави Washakie Renewable Energy LLC Джейкоб Кінгстон і Фінансовий директор Ісайя Кінгстон. Розслідування показало, що брати Кінгстон, пов’язані з президентом Ердоганом, розтратили 500 мільйонів доларів у вигляді податкових субсидій та інших злочинів».

Після цього процесу бізнесменові, який був заарештований в результаті безпрограшного партнерства між Ердоганом, Путіним і Алієвим, сказали, що комерційні відносини з сім’єю Ердогана не спрацюють. Відомо, що Ердоган планував позбутися Мансімова у зв’язку з можливістю того, що Мансімов, як і Іранський бізнесмен Реза Зарраб, засуджений в США, міг також дати свідчення в суді проти Ердогана і його сім’ї.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button