ПолітикаТуреччинa

Алааттін Чакічі дав свідчення в будівлі суду Кескін

Алааттін Чакічі постав перед суддею в будівлі суду Кескін в Кириккале. Адвокати Чакічі Гекан Килич і Йилдирим Пехліванли були присутні на слуханні з обвинуваченням в образі колишнього прем'єр-міністра Ахмета Давутоглу, і велика кількість натовпу вітали Чакічі, який прийшов до суду з великим інтересом ідеалістів і членів MHP.

Алааттін Чакічі постав перед суддею в будівлі суду Кескін в Кириккале. Адвокати Чакічі Гекан Килич і Йилдирим Пехліванли були присутні на слуханні з обвинуваченням в образі колишнього прем’єр-міністра Ахмета Давутоглу, і велика кількість натовпу вітали Чакічі, який прийшов до суду з великим інтересом ідеалістів і членів MHP.

Алааттін Чакиджі, який часто виступає з критикою в громадському порядку денному, зробив заяву в будівлі суду. Чакиджі Кириккале, проти якого був пред’явлений позов за критику колишнього прем’єр-міністра Ахмета Давутоглу, був виправданий на слуханні в будівлі суду Кескіна. Суд постановив, що слова Чакічі на адресу Давутоглу були критикою, а не образою, і суд виправдав Чакічі.

Згідно із заявою прес-консультанта Чакічі Ферхата Айдогана, Чакічі, якого після суду вітала багатолюдна група, деякий час розмовляв з громадянами.

Чакиджі привітав мера Кескіна Алаатіна біля дверей і запросив його в свій офіс на каву.

ПРИЄМНА УВАГА ГРОМАДЯН І КОЛЕДЖІВ 

Чакиджі вітала багатолюдна група, яка чекала перед будівлею суду. Чакиджі, який був разом з Юлкюджюлером виступив з посланням єдності, громадяни зустріли Чакиджі з великим інтересом, також були присутні його ідеалістичні друзі, з якими він довго базікав.

Заява, зроблена в акаунті Twitter, опублікована журналістом Ферхатом Айдоганом.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button