Світ

Президент Туреччини Ердоган не був тепло зустрінутий в Нью-Йорку

«Ердогану, хрещеному батьку терористів Джихаду, не раді в Сполучених Штатах».

Ердоган, президент-ісламіст Туреччини, був оголошень хрещеним батьком терористів Джихаду в Нью-Йорку і не підтримується в Сполучених Штатах.

Президент Реджеп Тайіп Ердоган прибув до Нью-Йорка для участі в 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН. Вулицями Нью-Йорка їздили вантажівки, які прилюдно ганьбили президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана, звинувачуючи його в тому, що він допомагав і підтримував збройні угруповання Джихаду в Сирії.

Ердоган прихильний глобальному Джихаду і, зокрема, терористам ІГІЛ. З 2012 року турецька розвідувальна служба MIT під керівництвом Ердогана надавала ресурси і матеріальну допомогу організації ІГІЛ, в той час як співробітники митниці Туреччини закривали очі на новобранців ІГІЛ, що проходять через кордони Туреччини до Сирії та Іраку.

Свідоцтва   прямої, особистої та правової підтримки Ердоганом організації ІГІЛ і груп Джихаду, які пов’язані з нею, настільки великі, що здається дивом, чому американські ЗМІ досі не приділяють цьому більше уваги.

На цьому тижні нова група, Дослідницький Проект «Туреччина-ІГІЛ», спонсорує рекламу на автобусах, які слідують місцем Нью-Йорк. Повідомлення на щитах чітко заявляє: «Ердоган – хрещений батько терористів Джихаду, Сполучені Штати його не підтримують».

Автор: Юнус Ердогду

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button