Туреччинa

В Анталії випивши ціанід покінчили життя самогубством члени цілої родини.

Було оголошено про те, що в Анталії члени цілої родини вкоротали віку випивши ціанід.

В Анталії знайшли мертвими сім’ю з чотирьох осіб. Це були Селім Шимшек (36 років), його дружина Султан Шимшек (38 років), а також їх малолітні діти Джерем Шимшек (9 років) та Алі Чинар Шимшек (5 років). Як з’ясувалося, померли вони через вживання ціаніду.

Один з родичів сім’ї Шимшек не зміг вийти з ними на зв’язок, після чого близько 8 годин вечора пішов до них додому. Він подзвонив у двері, але ніхто не відкрив. Повернувшись вночі, родич також не отримав відповіді, після чого вирішив викликати поліцію. Поліція, яка прибула на місце події зламали двері за наказом Державного прокурора.

БАТЬКО І ДІТИ ТРИМАЛИСЯ ЗА РУКИ.
Поліція, що зайшла до будинку, виявила тіла Селіма Шимшека та його дітей Джерен і Алі, котрі трималися за руки. Оглянувши інші приміщення будинку, вони також знайшли тіло їх матері – Султан Шимшек.

ЗАПІДОЗРИВШИ ЦІАНІД, БУДІВЛЮ БУЛО ЕВАКУЙОВАНО.
Поліція вжила всі запобіжні заходи, і прибувші на місце події медичні працівники визначили, що ймовірно, сім’я Шимшек загинула внаслідок отруєння ціанідом. Після цього поліція почала евакуацію будівлі. Деякі з мешканців пішли до своїх родичів та знайомих, інші до парку та на зупинку громадського транспорту. Було дозволено забрати з помешкань особисті речі першої необхідності. Вулицю заблокували для проїзду машин та іншого транспорту.

ЗГАДАЛИ ЗНАЙДЕНИХ МЕРТВИМИ БРАТІВ І СЕСТЕР ПЕНСІЙНОГО ВІКУ

У квартирі в районі Фатіх Стамбула знайшли тіла проживавших разом дорослих братів і сестер сім’ї Йетішкін: Джунейт (48 років), Ойі (54 роки), Яшар (56 років) і Камурана (60). При проведенні отопсіі було з’ясовано, що вони отруїлися, випивши ціанід.

https://rus.ukraynahaber.com/2019/11/09/17/22/2561/

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button