ПолітикаТуреччинa

Життя чоловіка різко змінилось після критики Ердогана: Я на межі самогубства

Життя чоловіка, який знайшов втрачені 20 тисяч лір і повернув гроші власнику, кардинально змінилася після критики в адресу Ердогана.

У серпні минулого року на Стамбул зрушились сильні зливи. Президент Ердоган розкритикував тоді мера міста Екрема Імамоглу за потоп, що утворився через сильні дощі. «Стамбул тоне, а пан на відпочинку», – сказав Ердоган. 35-річний житель району Карамюрсель провінції Коджаелі Мухтерем Читанак написав на своїй сторінці в соціальних мережах «Ти остання людина, яка може говорити, що в Стамбулі проблеми, а пан на відпочинку».

Після цього повідомлення життя Читанака стало повним кошмаром. Спершу його звільнили з роботи, а потім заарештували прямо у власному будинку.

«Я відправився до голови району і попросив роботу. Мені сказали, що я проживаю не в тому районі. Власник квартири не просить грошей за оренду вже чотири місяці, але каже, щоб ми швидше звільняли оселю. Хочеться провалитися крізь землю, коли діти просять що-небудь купити. Хіба ми не маємо права критикувати політиків, яких самі обирали? Я звертався до відділу зайнятості, але все марно. У будинку вже як три місяці немає гарячої їжі. Що робити, не знаю. Випити ціанід, покінчити життя масовим самогубством? Що робити? Я вас запитую. Я безробітний тільки через те, що не підтримую ПСР», – поскаржився чоловік.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button