Освіта

[ВІДЕО] Вшанування Міжнародної школи Меридіанвід Кличка.

Ісмаїл Ерсьозоглу заявив, що їхня школа завжди буде брати участь у заходах з допомоги та висловив вдячність за визнання діяльності його організації.

Мерія Києва, вшанували Міжнародну школу Меридіан, яка була відкрита турецькими підприємцями, її вшановували за надану допомогу усім хто зараз в Україні переживає життєві труднощі і потребує допомоги.

Сертифікат подяки з особистими підписами мера Києва Кличко, президента України, уповноваженим з прав дітей Миколи Кулеби, був вручений заступником мера Ганною Старостенко генеральному директору Міжнародної школи Меридіан Ісмаїлу Ерсьозоглу.

Підписаний Кличко документ містив наступне:

“Висловлюю Вам щиру подяку за ініціативу та активну участь у соціальних проектах, які реалізуються спільно із соціальними службами міста Києва, щодо підтримки сімей з дітьми – вимушенних преселенців з Автономної Республіки Крим, Донецької і Луганської областей. Також бажаю Вашому колективу, небайдужому до болючих проблем сьогодення в Україні, творчої наснаги, міцного здоров̓ я та благополуччя! Нехай Ваші добрі справи, які несуть тепло і турботу людям, завжди будуть успішними!”

Ісмаїл Ерсьозоглу
заявив, що їхня школа завжди буде брати участь у заходах з допомоги та висловив вдячність за визнання діяльності його організації.

У виступі Ганни Старостенко говориться, “Міжнародна школа Меридіан, надає підтримку всім нашим основним організаціям. Ми раді проводити цю благодійну діяльність з ними”.

Також висловила похвалу на адресу Свідоцтва про подяку від діяльності школи.

Юнус Ердогду – www.UkraynaHaber.com

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button