Пресреліз

Український досвід компанії Bolt Food допомагає розвивати напрямок доставки у Східній Європі під керівництвом Івана Гринчука

Новий етап у розвитку компанії почався з призначенням на посаду регіонального менеджера Bolt Food в Україні та Східній Європі Івана Гринчука.

Запуск сервісу Bolt Food у жовтні 2020 року дав поштовх для активного розвитку ринку доставки їжі в Україні. Призначення Івана Гринчука в травні 2023 року на посаду регіонального менеджера є частиною плану Bolt Food з активного розвитку сфери доставки їжі та експансії сервісу в інші регіони України та Східної Європи. Великий досвід роботи І. Гринчука в секторі FMCG став вдалим доповненням, яке допомагає реалізовувати бачення компанії Bolt Food щодо покращення досвіду доставки їжі. Bolt прагне запропонувати якісний сервіс для клієнтів, економічне зростання для ресторанів-партнерів та кращий заробіток для кур’єрів.

Незважаючи на непрості часи, Україна для компанії Bolt є одним з ключових ринків у стратегії зростання. На початок роботи (лютий 2022 року) Івана Гринчука у Bolt Food в Україні припало одне з найбільших випробувань для компанії, адже після повномасштабного вторгнення Росії в лютому 2022 року Bolt Food стикнулася з безпрецедентними викликами. Війна у країні призвела до скорочення кількості активних бізнес-підприємств і ресторанів, – в перші тижні війни працювали одиниці, можливо, десятки ресторанів. У той момент спостерігалася відповідна регіональна специфіка: у Львові були деякі ресторани, що продовжували працювати і волонтерити, у Харкові ж – усі заклади було зачинено. У березні 2022 року в онлайн вийшли всього 20 % ресторанів від тієї кількості, що була активною в лютому. Однак сервіс Bolt Food не припиняв своєї роботи, і компанія змогла вистояти у важкий час, долучившись до волонтерських ініціатив та зробивши значні глобальні пожертви.

Протягом усього 2022 року сервіс відроджувався. Шлях до відновлення ресторанів-партнерів був різним: деякі з них відкрилися за кілька місяців, а іншим знадобилося більше часу або вони, на жаль, взагалі не повернулися до роботи. До кінця 2022 року сервіс Bolt Food не лише відновив свої довоєнні показники, а й перевищив їх. За тієї умови, що загалом відновлення ринку доставки оцінювалося у 70 %, а зростання показників відбулося за рахунок збільшення долі ринку. Оскільки зростання перевершило початкові ринкові оцінки, це підкреслює прагнення Bolt Food відновити існуючі партнерські відносини та залучити нові заклади.

І. Гринчук, регіональний менеджер Bolt Food в Україні та Східній Європі, поділився своїм баченням ситуації на ринку: «Ми прагнемо переосмислити досвід клієнтів, одночасно розвиваючи партнерські відносини з ресторанами. Бачачи потенціал України для розвитку бізнесу, Bolt Food активно інтегрує майже 200 нових ресторанів до своєї платформи щомісяця. Партнерство з відомими брендами, такими як McDonald’s, KFC або Пузата Хата додає привабливості сервісу серед клієнтів. Також ми співпрацюємо з маленькими сімейними кафе, популяризуючи локальну кухню серед користувачів. На цей час до платформи вже підключено понад 3000 закладів харчування. З постійним фокусом на збагаченні послуг та розширенні охоплення, Bolt Food продовжує задавати тренди в галузі доставки їжі в Україні та Східній Європі».

Інформація про компанію Bolt

Bolt – це мультидодаток, головна мета якого – зробити пересування містом більш доступним, безпечним і екологічним. Послугами компанії Bolt користуються понад 150 млн осіб у 45 країнах Європи й Африки (понад 500 міст). За допомогою мультидодатка надається низка послуг, як-от виклик

автомобілів, каршерінґ, прокат електросамокатів і електровелосипедів, а також доставка їжі та продуктів. Наразі з компанією співпрацюють понад 3 млн водіїв і кур’єрів по всьому світу.

В Україні послуги Bolt доступні в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому, Черкасах, Миколаєві, Чернівцях, Кременчуці, Луцьку, Рівному, Тернополі, Мукачеві, Дрогобичі, Кам’янець-Подільському, Трускавці, а також в Ужгороді, Івано-Франківську й Одесі (www.bolt.eu).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button