Туреччинa

Депутат ПСР влаштував коронавірусне весілля в обхід законів країни  

Депутат Партії справедливості і розвитку (ПСР) Туреччини Джеміль Яман порушив закони своєї країни, щоб влаштувати пишне весілля синові. Він запросив на нього 1500 чоловік, незважаючи на важку епідеміологічну обстановку.

На сьогоднішній день в Туреччині через пандемію існує маса обмежень, пов’язаних з проведенням масових заходів. У список потрапили і весілля. Людям дозволяється проводити церемонії не довше години і без урочистих трапез. Однак не для всіх закон єдиний. Депутат провідної в країні партії ПСР, в якій перебуває президент Реджеп Таїп Ердоган, обійшов всі заборони і влаштував свято в районі Діловаси, в провінції Коджаелі.

Як повідомляє агентство t24, у списку заявлених персон на весільну церемонію – 1500 осіб, включаючи персонал. Депутату надали мальовниче місце з видом на Ізмітську затоку і міст Османа Газі. Місцева влада і поліція не ставили цьому противитися. На одруження також прибув губернатор провінції Седдар Явуз. Він надав своїх муніципальних службовців, щоб вони привели в порядок весільну площадку. За кілька годин вони підмели вулицю, пофарбували тротуари і вимили дороги.

Видання зазначає, що одруження почалося о 19.00 за місцевим часом і, незважаючи на заборони, тривало кілька годин. Крім цього, присутнім розносилися їжа і напої, що теж заборонено законом. На столах стояли печеня, курка і ашуре — Турецька десертна каша.

Співробітники адміністрації провінції вже висловили свій протест проти проведення масової весільної церемонії. Вони відзначили, що депутати Партії справедливості і розвитку такі ж люди, як і всі інші, і вони повинні дотримуватися всіх заходів з протидії поширенню COVID-19.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button