Туреччинa

Психічне здоров’я Ердогана не в нормі?  

Багато користувачів, які побачили відео, на якому Ердоган стукає по голові хлопчика, який передчасно перерізав стрічку на церемонії відкриття автомобільного тунелю, зійшлися на думці, що психічне здоров'я глави держави не в нормі.

Багато користувачів, які побачили відео, на якому Ердоган стукає по голові хлопчика, який передчасно перерізав стрічку на церемонії відкриття автомобільного тунелю, зійшлися на думці, що психічне здоров’я глави держави не в нормі.

Інцидент стався на відкритті тунелю Саларха в провінції Різе. На церемонії були присутні діти, з якими Ердоган повинен був перерізати стрічку, ознаменувавши відкриття автомобільного тунелю. Однак попереду стояв хлопчик зробив це завчасно, чим привернув увагу телеоператорів. Ердоган помітив витівку дитини і постукав три рази йому по голові, при цьому трохи посваривши за скоєне. Запис відео розлетівся в соціальних мережах і викликав широке невдоволення громадськості.

Заступник голови НРП Велі Агбаба зазначив, що на скандальному відео зображена зла, напружена, похмура, а головне нікого нелюбляча людина.

«Він хотів одноосібно розрізати стрічку. Такий зарозумілий і нетерпимий. Ми не дозволимо вкрасти майбутнє наших дітей», – заявив Агбаба.

«Це зовнішнє відображення внутрішньої нелюбові, гніву і зарозумілості», – зазначив депутат НРП Алі Махір Башарир.

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button