Туреччинa

Жінка, яка погрожувала вбити 50 сусідів, на суді заявила що пожартувала

Севда Ноян, якій загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі за звинуваченням у ворожнечі і паніки серед населення, заявила на суді що пожартувала.

Севда Ноян, якій загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі за звинуваченням у ворожнечі і паніки серед населення, заявила на суді що пожартувала.

Нагадаємо, в передачі Arafta Sorular на телеканалі Ülke TV в 2020 році Севда Ноян зізналася, що готова вбивати тих, хто стоїть за переворотом.

«Ми не задовольнилися 15 липня. Клянуся, ми не завершили заплановане. Нехай мене зрозуміють правильно, але наша сім’я може впоратися з півсотнею людей. Ми дуже добре підготовлені в матеріальному і моральному плані. Ми завжди з нашим лідером і ніколи не дамо себе в образу. Нехай тримають вухо гостро. У нашому районі є 3-5 сімей. Список вже є», – сказала тоді Ноян.

Повідомляється, що Севда Ноян пропустила два перших слухання з незрозумілих обставин і прийшла лише на третє засідання 45-го кримінального суду першої інстанції Стамбула.

«Та передача тривала дві з половиною години. В одній її частині я пояснила, що не змогла вчитися в університеті під час перевороту 12 вересня, і розповіла, як перевороти взагалі вплинули на життя людей. У ті дні перевороти були на порядку денному. Я спробувала пояснити, як сильно вони вплинули на наше життя, наскільки це було неправильно. На питання ведучої «якщо переворот повториться» я в жартівливій формі відповіла, що готова… однак тут є один момент. Коли я згадала сусідів, ведуча повинна була пояснити, про кого йде мова. У мене дислексія. В результаті моя репліка залишилася неповною, оскільки мої думки і вирази не збігалися. Ведуча не задала додаткових питань щоб прояснити сказане», – заявила Ноян.

 

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button