Туреччинa

У Туреччині заборонили продаж алкоголю під час комендантської години

Влада Туреччини заборонила продовольчим магазинам і супермаркетам продавати алкогольні напої під час загальнонаціональної комендантської години у вихідні.

Нагадаємо, що турецький уряд минулого місяця оголосив про нові обмеження у зв’язку з COVID-19, включаючи комендантську годину в будні дні і повну комендантську годину у вихідні.

Супермаркети та продуктові магазини працюють з 10: 00 до 17: 00. по вихідних, і люди можуть ходити за покупками в найближчі магазини, розташовані в декількох хвилинах ходьби, відзначає Т24.

Однак не ліцензовані винні магазини (так звані «текел») не працюватимуть під час комендантської години у вихідні. Крім того, влада заборонила продаж алкоголю в супермаркетах і продуктових магазинах, щоб «запобігти недобросовісній конкуренції».

Туреччина зараз займає четверте місце в світі за кількістю щоденних випадків COVID-19, поступаючись тільки США, Індії та Бразилії — країнам з набагато більшим населенням, ніж республіка, відзначає в свою чергу NTV.

Оскільки кількість випадків коронавірусу по всій країні продовжує зростати, президент Реджеп Тайіп Ердоган оголосив 30 листопада повну комендантську годину на вихідних.

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button