Туреччинa

Турецька вакцина від COVID19 тепер доступна у всіх провінціях

Турецький міністр охорони здоров'я Фахреттін Коджа заявив, що розроблена в Туреччині вакцина проти COVID19, Turkovac, тепер доступна у всіх провінціях країни, закликаючи людей зробити щеплення, оскільки щоденне число випадків зараження залишається досить високим.

Турецький міністр охорони здоров’я Фахреттін Коджа заявив, що розроблена в Туреччині вакцина проти COVID19, Turkovac, тепер доступна у всіх провінціях країни, закликаючи людей зробити щеплення, оскільки щоденне число випадків зараження залишається досить високим.

«Turkovac готова до застосування в міських лікарнях, дослідницьких і навчальних центрах та інших медичних установах у всіх провінціях», — цитує його Hurriyet.

В окремому пості в соцмережах міністр також повторив своє попередження про те, що нещеплені громадяни більш вразливі.

«Близько 88% пацієнтів у відділеннях інтенсивної терапії в лікарнях Стамбула не вакциновані або не завершили повністю курс вакцинації, а вік 90% пацієнтів відділень інтенсивної терапії перевищує 60 років. Ця інформація є лише попередженням. Люди повинні отримати щеплення, а літнім людям потрібно захистити себе», — підкреслив він.

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button