Туреччинa

Прихильник ПСР, який вчинив сексистські нападки на дружину курдського політика, уникнув покарання?

Повідомляється, що Генеральна прокуратура Сакар'ї почала розслідування. Підозрюваний Ведат Йазиджі відпущений після надання свідчень.

Прихильника ПСР, який вчинив сексистські нападки на дружину колишнього співголови ДПН Салахаттіна Демірташа Башак Демірташ, поліція відпустила після дачі свідчень.

Громадськість Туреччини обурилася сексистським нападкам Користувача Ведата Йазиджі проти Башак Демірташ. Жіноча рада ДПН і рух вільних жінок опублікували спільну заяву, в якій засудили нападки на Башак Демірташ і пригнічення жінок в цілому. «Вчора в соціальних мережах були здійснені сексистські нападки на Башак Демірташ, дружину колишнього співголови Демократичної партії народів Салахаттіна Демірташа. Дані висловлювання породжені жінконенависницькою політикою Партії справедливості і розвитку (ПСР). Нам всім відома ця Політика. Мова, якою розмовляють представники ПСР – це мова ненависті до жінок», – написано в заяві.

Повідомляється, що Генеральна прокуратура Сакар’ї почала розслідування. Підозрюваний Ведат Йазиджі відпущений після надання свідчень.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button