ПолітикаТуреччинa

«Народний альянс» розпадеться, а Бахчелі вимагатиме дострокових виборів  

Турецький дослідник і письменник Ібрахім Услу висловив думку, що лідер ПНР Девлет Бахчелі вимагатиме провести дострокові вибори в 2021 році.

В інтерв’ю YouTube-каналу журналіста Фатіха Портакала Услу припустив, що незабаром урядовий «Народний альянс», в який входять ПСР і ПНР, розпадеться.

«Рік тому я почав говорити, що чекаю дострокові вибори у другій половині 2021 року. Політика, яку веде ПСР, не стійка. Правляча партія грала в азартні ігри, шукала пригод, але виявила, що не може керувати. Ось чому вона принесла свою найбільшу жертву, Берата Албайрака. ПСР ніколи не приносила своїх міністрів в жертву внутрішньої і зовнішньої партійної опозиції», – сказав Услу.

«Вони намагаються повернутися до того періоду, коли Ердоган був прем’єр-міністром. Вся риторика і всі людські ресурси спрямовані на це. Ми знаємо відносини ПНР і ПСР в 2014 році. Я не думаю, що ПНР зможе надовго залишитися з ПСР. Якщо ця напруженість ще трохи зросте, і ПСР не зможе переконати ПНР, а це дуже складно зробити, тому що ПНР знаходиться в одному і тому положенні вже 60 років, тоді Бахчелі закличе про дострокові вибори на зборах фракції або, як сюрприз, де-небудь ще», – резюмував Услу.

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button