Туреччинa

У Туреччині жінка передчасно народила через сварку з чоловіком з приводу тесту на COVID-19

У Туреччині чоловік вчинив психологічне насильство над своєю дружиною, звинувативши її в зраді з колегою-чоловіком на робочому місці тільки тому, що їх тести на коронавірус виявилися позитивними.

«Чому ваші тести виявилися позитивними? Ти поцілувала цю людину? Що ви зробили, що ваші тести показали позитивний результат?» заявив чоловік, Волкан Б., пише Duvar.

Інцидент стався в Стамбулі. Криза ревнощів Волкана Б. тривав кілька днів, в результаті чого його вагітна дружина Іфакет Б. народила дитину раніше терміну.

Після народження дитини Волкан Б. відвідав Іфакет Б. і вручив їй дві кулі.

«Сховай їх, ми пізніше зустрінемося», – сказав жінці чоловік.

Після цієї погрози жінка подала на нього скаргу в Генеральну прокуратуру Стамбула. Прокуратура взяла свідчення чоловіка, який стверджував, що ніяким чином не погрожував своїй дружині. Волкан б. був заарештований за рішенням суду, і прокуратура вимагає засудити його до позбавлення волі строком до двох років і шести місяців.

Насильство щодо жінок і так звані вбивства «честі» є глибоко вкоріненими і поширеними проблемами в Туреччині, зазначає видання. У країні не ведеться офіційна статистика вбивств жінок. Дані Всесвітньої організації охорони здоров’я показують, що 38% жіночої половини населення Туреччини протягом свого життя піддаються насильству з боку партнера.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button