Туреччинa

Чиновники з ПСР порушили приписи по COVID-19 на весільній церемонії сина депутата

У соціальних мережах прокотилася хвиля обурення після публікації фото з весільної церемонії сина депутата правлячої Партії справедливості і розвитку (ПСР), на якій гості порушили запобіжні заходи в боротьбі з COVID-19.

Весілля, що пройшло 5 вересня, відбулося через три дні після того, як Міністерство внутрішніх справ опублікувало указ, що забороняє великі урочистості і обмежує весільні церемонії однією годиною у всіх провінціях. В указі також говорилося, що під час весільних церемоній не можна подавати їжу, за винятком попередньо розфасованої води, вказує Duvar.

На весільній церемонії сина депутата ПСР в Коджаелі Джеміля Ямана гостям подавалися їжа і напої, а деякі учасники заходу фотографувалися без масок.

В ході весілля також був порушений указ від 24 липня, згідно з яким гостям забороняється наближатися до пари, щоб передати свої подарунки, часто ювелірні або золоті вироби, і фотографувати.

Гості не тільки порушили заборону на вручення коштовностей, а й робили групові фотографії, іноді навіть знімаючи маски.

Батько нареченого, депутат ПСР Яман, сказав, що не шкодує про проведення церемонії і що він не зміг заборонити гостям бути присутнім, пославшись на традиції свого рідного міста.

«Я з Агри. Якби я не проводив церемонію, вони сказали б, що я їх залишив їх “без їжі“ », — зазначив Яман.

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button