Туреччинa

Берегова охорона Туреччини врятувала 174 біженця в Егейському морі

За даними Управління берегової охорони, 3 вересня в Егейському морі були врятовані 174 біженця, видворені грецькою владою.

За даними Управління берегової охорони, 3 вересня в Егейському морі були врятовані 174 біженця, видворені грецькою владою.

Група берегової охорони в приморському місті Айвалик в північно-західній турецькій провінції Баликесір, врятувала 28 осіб з гумового човна. Їх доставили в пункт управління на острові Кунда, повідомляє Hurriyet.

Окремо з району Кушадаси в провінції Айдин також були відправлені співробітники берегової охорони, коли стало відомо про те, що 83 мігранта застрягли на двох рятувальних шлюпках. Пізніше їх доставили в провінційну міграційну службу.

Берегова охорона також надала допомогу чотирьом біженцям в районі Дікілі і 59-в районі Фоча в Ізмірі. Після планових перевірок їх доставили в міграційне управління.

Видання зазначає, що Туреччина є ключовим транзитним пунктом для нелегальних мігрантів, які хочуть перебратися в Європу, щоб почати нове життя, особливо для тих, хто рятується від війни і переслідувань.

Треба сказати, що Туреччина, де вже знайшли притулок близько 4 млн біженців, що більше, ніж у будь-якій іншій країні світу, вживає нових заходів безпеки на кордонах, щоб запобігти новому притоку мігрантів.

 

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button