Україна

Росія і Туреччина провели навчання в Чорному морі

Туреччина і Росія чому друзі?

Росія і Туреччина (член НАТО з 1952 року) провели спільні навчання в акваторії Чорного моря, повідомив начальник відділу інформаційного забезпечення Чорноморського флоту РФ капітан другого рангу Алєксєй Рульов.

Рульов повідомив, що “екіпажі двох кораблів Новоросійської військової морської бази – патрульний корабель “Василий Быков” і морський тральщик “Валентин Пикуль”- провели спільні турецько-російські навчання PASSEX з екіпажами корвета “Бургазада” і мінного тральщика “Акчал”, передає Турецька преса.

Екіпажі відпрацювали взаємодію в акваторії Чорного моря, а також провід загону кораблів в зоні можливої ​​мінної небезпеки. Після навчань турецькі кораблі покинули російські води.

У четвер командування Новоросійської військової морської бази і представники ВМС Туреччини поклали вінки і квіти до стіни пам’яті “Сынам Отечества” на Алеї Слави міста-героя.

Нагадаємо, з 6 по 8 березня турецькі моряки в рамках національних навчань “Блакитна вітчизна – 2019” (Mavi Vatan 2019) перебували в порту Новоросійська, РФ.

Відвідування іноземного порту було одним з елементів маневрів.

За матеріалами іноземних ЗМІ.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button