ТуреччинaТуризм

У Туреччині туристи звільнені від часткової комендантської години

Міністерство внутрішніх справ Туреччини 20 листопада опублікувало заяву, в якій говориться, що іноземні туристи, а також громадяни, що працюють у сфері реклами та кіноіндустрії, звільнені від часткової комендантської години, введеної у вихідні дні.

«Іноземні туристи, що знаходяться в нашій країні тимчасово в рамках туристичної діяльності, будуть звільнені від комендантської години, яка діятиме у вихідні дні», – йдеться в повідомленні Міністерства.

У заяві також наголошується, що комендантська година не поширюється на співробітників рекламного сектора і тих, хто задіяний в зйомках серіалів, оскільки вони, як відомо, працюють понаднормово, навіть у вихідні, відзначає Duvar.

Зазначимо, що влада Туреччини ініціювала новий етап з точки зору обмежень, оскільки число випадків зараження COVID-19 продовжує зростати. З вечора 20 листопада були закриті ресторани і кафе, а з 21 листопада набула чинності часткова комендантська година, яка діятиме протягом вихідних.

Раніше на цьому тижні МВС заявило, що загальнонаціональна комендантська година у вихідні дні вводиться з 21 листопада наступним чином: — з 20:00 вечора суботи до 10:00 ранку неділі; — з 20:00 вечора неділі до 5:00 ранку понеділка.

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button