ПолітикаТуреччинa

«Пригнічена результатами опитувань влада прагне залякати опозицію»

Пригнічена результатами опитувань влада прагне залякати опозицію. Про це заявив депутат парламенту від Народно-республіканської партії (НРП) Ердоган Топрак. Реакція депутата надійшла у відповідь на масові арешти представників Демократичної партії народів (ДПН).

Варто відзначити, що за підсумками опитувань дослідницького центру MAK, урядовий «Народний альянс» ПСР-ПНД поступається на три процентних пункти опозиційному «Національному альянсу» на чолі з НРП.

Нагадаємо, в Туреччині пройшли масові арешти представників ДПН. У провінціях взято під варту 82 члени цієї партії-колишні і діючі глави муніципалітетів, колишні депутати парламенту і політики. На те, що відбувається відреагували депутати НРП – генеральний секретар Селін Сайек Боке і Ердоган Топрак. Опозиціонери опублікували з цього приводу коментарі на своїх сторінках у соціальних мережах.

«Ігнорування свободи волі виборців, арешти офіційно обраних 6 років тому і спроби покласти край їх політичному життю – це потворна атака на демократичні права, свободи і право голосу. Пригнічена результатами опитувань влада прагне залякати опозицію», – заявив Топрак.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button