Туреччинa

У Туреччині тривають переслідування вагітних жінок

Співробітники управління по боротьбі з контрабандою міста Айвалик іла Баликесір взяли під варту вагітну жінку, яку підозрюють у зв'язках з рухом Гюлена.

Співробітники управління по боротьбі з контрабандою міста Айвалик іла Баликесір взяли під варту вагітну жінку, яку підозрюють у зв’язках з рухом Гюлена.

Повідомляється, що Бюшра Ердоган перебуває на восьмому місяці вагітності. Разом з 25-річною жінкою затриманий її чоловік Халіт Ердоган. При цьому не уточнюється, коли відбудеться судове слухання.

Бюшра Ердоган закінчила університету Улудаг за спеціальністю «турецька мова та література». Жінку заарештували в жовтні 2016 року через роботу менеджером в приватному жіночому гуртожитку в Бурсі. У в’язниці міста Йенішехір вона провела 14 місяців, після чого її відпустили, але кримінальну справу не закрили. Очікується, що остаточний вирок буде винесено в жовтні. Халіт Ердоган, заарештований в той же день, що і його дружина, раніше провів 8 місяців у в’язниці Бандирма. Чоловіка засудили за аналогічним звинуваченням на 6 років і 3 місяці. На даний час його справу направлено до апеляційного суду.

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button